PREP bestellen

Wil je PrEP snel, goedkoop anoniem en discreet thuis hebben bezorgd?

Bij Stevens Apotheken begrijpen we hoe belangrijk het is om gemakkelijk en veilig toegang te hebben tot PrEP-medicatie.

Als gespecialiseerde apotheek zijn we er trots op om hoogwaardige PrEP te leveren aan degenen die het nodig hebben, met een focus op discretie, gemak en kwaliteit. Dit kan via Stevens Apotheken.

Stevens apotheken

Kies hoe je wilt bestellen

OPTIE 01

Online je recept
uploaden.

Heb je al een recept, bijvoorbeeld via de GGD of je eigen huisarts? Dan kan je de medicatie direct bij ons bestellen.

We maken het eenvoudig voor je om je recept met PrEP-medicatie online te uploaden. Met slechts een paar klikken is je bestelling verzonden en gaan we snel aan de slag. Je kan het recept mailen of aan de GGD of je huisarts vragen om het recept naar Stevens Apotheken te sturen.

OPTIE 02

Online je consult
plannen.

Heb je nog geen recept, dan kan je een kort online consult plannen bij OneTwoDigital.

Dit is een online huisartsenpraktijk die je naast je eigen huisarts kan gebruiken. Via OneTwoDigital regel je jouw recept voor PrEP snel, anoniem en betrouwbaar vanuit huis.

Daarnaast kan je voor een recept meestal ook terecht bij je eigen huisarts en je huisarts vragen het recept naar Stevens Apotheken te sturen voor een snelle en anonieme levering.

Je arts kan hier lezen hoe recept naar ons te sturen.

Gemakkelijk & snel

Kies hoe je
wilt bestellen:

Waarom wij

Waarom kiezen voor
Stevens Apotheken

OOK HANDIG

Medicatie ophalen

Na je consult bij je huisarts of specialist kun je bij ons meteen je medicatie ophalen, zowel aan de balie als bij de afhaalautomaat op de begane grond. Woon je in Kralingen? Dan leggen we de medicatie voor je klaar bij de medicijn afhaalautomaat in de Lusthof Passage.

CONTACT

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het verkrijgen van PrEP-medicatie? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen.